2PT 2Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:45- 8:30 godz.wych KN 2 j.polski EG 3 Żywienie KN 3 j.polski EG 7 Żywienie KN 2
2 8:35- 9:20 r_angielski EP 1 r_chemia CE 16 j.niemiecki AA 5a r_chemia CE 16 Towaroznawst KN 2
3 9:30-10:15 Gosp. w gast BL 12 BHP w gastro DK 13 wf AO sg3 j.polski EG 7 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
4 10:30-11:15 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
BHP w gastro DK 13 j.angielski EP 1 rel. KS 11 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
5 11:25-12:10 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
wf AO sg3 rel. KS 11 Gosp. w gast BL 12 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
6 12:15-13:00 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
j.niemiecki AA 5a matematyka BK 17 wf AO sg1 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
7 13:05-13:50 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
Ang. w gastr ZA 2 j.angielski EP 1 matematyka BK 17 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
8 13:55-14:40 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 KN @
    Towaroznawst KN @  
Drukuj plan
wygenerowano 2017-10-07
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum