2PT 2Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:45- 8:30 j.angielski EP 1 j.polski EG 3 Ang. w gastr ZA 2 j.polski EG 6 rel. KS 11
2 8:35- 9:20 wf AO sg2 r_chemia CE 16 j.niemiecki AA 12 r_chemia CE 16 Żywienie DG 9
3 9:30-10:15 Gosp. w gast BL 12 Towaroznawst DG 3 Żywienie DG 9 j.polski EG 15 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
4 10:30-11:15 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
j.niemiecki AA 14 r_angielski EP 1 Gosp. w gast BL 12 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
5 11:25-12:10 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
rel. KS 11 wf AO sg2 matematyka BK 17 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
6 12:15-13:00 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
BHP w gastro DK 13 matematyka BK 17 wf AO sg1 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
7 13:05-13:50 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
BHP w gastro DK 13 Towaroznawst DG 3 j.angielski EP 1 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
8 13:55-14:40 Zp.proc.gas-1/2 AM @
Zp.proc.gas-2/2 DG @
godz.wych DG 3      
Drukuj plan
wygenerowano 2018-01-25
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum